Ser framemot

Att ha saker att se framemot gör min vardag så mycket lättare! Har jag en jobbig dag eller känner jag mig lite nere hjälper det så mycket att stanna upp och komma på att jag har en rolig sak inplanerad inom kort :) 
Det räcker med bara något litet, det hjälper så mycket!
 
Jag har följande saker att se framemot: 
  • På söndag ska jag och Nilla bruncha på Hotell Tylösand, jag har aldrig varit där så det ska bli så in i bomben mysigt, dessutom så saknar jag Nilla så det ska bli så härligt att umgås bara hon och jag med god mat och magisk utsikt!!
  • Nästa vecka ska jag och Dessan på en spa-helg!!!! Vi åker lördag morgon och kommer hem söndag em, är så taggad på detta så jag vet inte vad, vi ska njuta som bara den och jag ser så framemot detta. Att få koppla av och koppla bort tillsammans med en fin vän <3 
  • Första januari ska jag (kanske Alf) åka till Vemdalen för 3 skiddagar. Jag längtar så mycket så att jag nästan börjar gråta. Skidor och snowboard är något som ger mig så mycket energi och frihetskänsla, finns nästan inget bättre! Åh eftersom jag var mogen och valde bort det förra året för vår Cypern resa så längtar jag något enormt nu. Som jag ska åka - ska vara först i backen och sist hem så jag får ut så mycket som möjligt! 
 
 
Dock får jag nog inte uppleva denna utsikt i vår... Men att bara få åka i en backe gör mig upprymd!!
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg